Käyttämällä tätä sivustoa hyväksyt tietosuojakäytäntömme ja hyväksyt evästeiden käytön.

OK

Tietosuoja

1 mibeTec GmbH:n tietosuojaseloste
Me www.herpotherm.eu-verkkosivuston ylläpitäjät suhtaudumme henkilötietojesi suojaamiseen erittäin vakavasti ja noudatamme tarkasti tietosuojamääräyksiä (EU:n yleinen tietosuoja-asetus, Saksan tietosuojalaki (BDSG) ja Saksan telemedialaki (TMG)) sekä muita lakisääteisiä määräyksiä. Tietosuoja koskee henkilötietoja. Näitä ovat kaikki tunnistettuun tai tunnistettavissa olevaan luonnolliseen henkilöön liittyvät tiedot. Niihin kuuluvat esim. nimi, postiosoite, sähköpostiosoite ja puhelinnumero sekä myös jotkin käyttötiedot, kuten käyttäjän IP-osoite.

Seuraavassa kerromme, miten käsittelemme henkilötietojasi.


1.1 Rekisterinpitäjä ja tietosuojavaltuutettu
Verkkosivuston www.herpotherm.eu tarjoaa mibeTec GmbH (jäljempänä ”ylläpitäjä”). mibeTec GmbH on siten yleisen tietosuoja-asetuksen 5 artiklan 2 kohdan mukaan rekisterinpitäjä.

Tietosuojavaltuutettuumme tavoitat käyttöehdoissa ilmoitetusta osoitteesta.


1.2 Tietojen käsittelyn tarkoitus ja laajuus verkkosivustovierailun yhteydessä
Käyttäjän vieraillessa verkkosivuston sivuillamme ja avatessa tiedostoja, tapahtumaa koskevat käyttötiedot tallentuvat palvelimemme lokitiedostoon.

Jokainen tietue sisältää seuraavat tiedot:

  • sivu, jonka kautta tiedosto avataan (nk. referrer URL)
  • tiedoston nimi
  • pyynnön päivämäärä ja kellonaika (nk. aikaleima)
  • siirretyn tiedon määrä
  • pääsyn tila (tiedosto siirretty, tiedostoa ei löytynyt jne.)
  • käytetty menetelmä (get, head, post) sekä sen rikkomukset (trace, flurp jne.)
  • käytetty salausalgoritmi (TLSv1.0, TLSv1.1, TLSv1.2, TLSv1.3) ja salausmenetelmä
  • HPKP:n rikkomukset
  • käytetty http-protokolla (HTTP1.0, HTTP1.1, HTTP2.0) ja protokollan RFC-määrityksen rikkomukset
  • käytetty tiedonsiirron pakkausmenetelmä (gZIP, Deflate, Brotoli)
  • selaimen välimuistin tila sivustolla uudelleen vierailtaessa
  • palvelimen välimuistin vastaukset ja muutokset
  • CSP:n (Content Security Policy) rikkomukset
  • palvelunestosuojauksen (DDOS) rikkomukset
  • palvelinhakemiston käyttörajoituksen rikkomukset

IP-osoitteet tallennetaan palvelimen lokitiedostoihin korkeintaan 180 päivän ajaksi (luodusta lokitiedostosta riippuen).

Näiden tietojen muunlainen käyttö tai siirto tapahtuu verkkosivuston suunnittelijan toimesta vain vikatapauksessa. Analyysin tarkoituksena on verkkopalvelimen ja verkkosivuston toiminnan tarkistaminen.

Tiedot tallennetaan tietoturvasyistä verkkosivustomme vakauden ja toimintavarmuuden takaamiseksi. Oikeusperusteena tässä on yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan b alakohta.

Pääsääntöisesti emme luovuta tietojasi kolmansille osapuolille, ellet ole antanut siihen suostumustasi. Tietyissä tehtävissä (esim. verkkosivuston ylläpidossa) joudumme kuitenkin käyttämään palveluntarjoajia, jotka käsittelevät tietoja yleensä toimeksiannostamme ja jotka velvoitamme noudattamaan lakisääteisiä määräyksiä.


1.3. Henkilötietojen kerääminen, käsittely ja luovuttaminen
Henkilötiedot tallennetaan vain, jos olet antanut ne meille vapaaehtoisesti esim. rekisteröityessäsi verkkosivustollemme tai tilatessasi infomateriaalia tai uutiskirjeen. Käytämme henkilötietojasi yksinomaan verkkosivustomme tekniseen ylläpitoon mahdollistaaksemme erityisten tietojen käytön tai muunlaisen viestinnän kanssasi. Suoritamme toimenpiteitä suojataksemme henkilötietojasi katoamiselta, tuhoutumiselta, väärentämiseltä, manipuloinnilta ja asiattomalta käytöltä. Tässä luonnollisesti huomioimme lakisääteiset tietosuojamääräykset. Poikkeustapauksissa, kuten bite away®- ja HERPOtherm®-tuotteita koskevissa tiedusteluissa pidätämme oikeuden luovuttaa henkilötietosi senhetkiselle vastaavalle valmistajalle. Työntekijöiltämme vaaditaan luottamuksellisuutta. Mikäli toimeksiannosta tapahtuvan tietojenkäsittelyn puitteissa tietoja luovutetaan palveluntarjoajille, myös he ovat velvollisia toimimaan luottamuksellisesti sekä noudattamaan tietosuojalakeja, muita lakisääteisiä määräyksiä sekä tätä tietosuojaselostetta.


1.4 Ulkoiset linkit
Tämä verkkosivusto saattaa sisältää linkkejä ulkoisille verkkosivustoille, joita tämä tietosuojaseloste ei koske. Verkkosivuston ylläpitäjä mahdollistaa näiden ulkoisten verkkosivustojen käytön, mutta ei ole vastuussa niiden sisällöstä, sillä se ei siirrä tietoja, ei valitse siirretyn tiedon vastaanottajia eikä ole valinnut tai muuttanut siirrettyä tietoa eikä tallentanut sitä välimuistiin. Kun poistut verkkosivustolta, on suositeltavaa, että luet muiden verkkosivustojen tietosuojaselosteet huolellisesti.


2. Tietojen kerääminen ja käsittely


2.1 Tietojen kerääminen ja käsittely yhteydenottolomakkeen käytön yhteydessä
Käyttäessäsi yhteydenottolomaketta keräämme sinulta henkilötietoja (nimi, sähköpostiosoite, puhelinnumero, viestin teksti, osoite) yksinomaan siinä laajuudessa, jossa ne meille annat. Tietoja käsitellään, jotta voimme ottaa sinuun yhteyttä. Käsittelyn oikeusperusteena on yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan b alakohta.

Henkilötietojasi käytetään vain tiedustelusi käsittelyyn. Tietosi poistetaan välittömästi, kun henkilötietojen keruun tarkoitus on saavutettu. Yleensä näin on silloin, kun olosuhteista on pääteltävissä, että kyseinen asia on käsitelty loppuun.


2.2 Yhteydenotto sähköpostitse
Jos otat meihin yhteyttä sähköpostitse, käytämme henkilötietojasi (nimeäsi, sähköpostiosoitettasi, viestin tekstiä) yksinomaan ottaaksemme sinuun yhteyttä. Käsittelyn oikeusperusteena on yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan b alakohta. Sähköpostiosoitettasi käytetään vain tiedustelusi käsittelyyn. Tietosi poistetaan välittömästi, kun henkilötietojen keruun tarkoitus on saavutettu. Yleensä näin on silloin, kun olosuhteista on pääteltävissä, että kyseinen asia on käsitelty loppuun.


2.3 Uutiskirjeen lähettäminen
Verkkosivustollamme voit halutessasi tilata uutiskirjeen, joka sisältää yleistä ja tuotekohtaista tietoa. Käsittely tapahtuu suostumuksestasi ja käsittelyn oikeusperusteena on yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan b alakohta. Tilatessasi uutiskirjeen syöttöikkunaan syöttämäsi tiedot siirtyvät meille. Uutiskirjeen vastaanottamiseen riittää, että syötät sähköpostiosoitteen. Suostumus tapahtuu nk. double opt-in -viestillä. Suostumuksesi dokumentointia varten tallennetaan lisäksi sen tietokoneen IP-osoite, jolta tilaus on vahvistettu sekä tilauksen vahvistuksen päivämäärä ja kellonaika. Voit peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa tulevaisuuden osalta sekä perua uutiskirjeen tilauksen esimerkiksi uutiskirjeessä olevan linkin kautta.


3 Evästeet
Verkkosivustomme käyttää evästeitä. Evästeet ovat pieniä tekstitiedostoja, jotka tallentuvat internet-selaimelle tai jotka internet-selain tallentaa käyttäjän tietokoneelle. Kun käyttäjä avaa verkkosivuston, eväste voidaan tallentaa käyttäjän käyttöjärjestelmään. Sisäänkirjautumisen yhteydessä eväste sisältää merkkijonon, joka mahdollistaa selaimen yksiselitteisen tunnistamisen sisäänkirjautumisen aikana. Tavallisesti evästeitä käytetään verkkosivuston metatietojen hallintaan, eivätkä ne sisällä henkilötietoja.

Käytämme evästeitä tehdäksemme verkkosivustomme käytöstä käyttäjäystävällisempää, tehokkaampaa ja turvallisempaa. Verkkosivustomme joidenkin toimintojen käyttö ei ole mahdollista ilman evästeitä. Tietoja käsitellään yllä mainittuihin tarkoituksiin tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan f alakohdan mukaisen oikeutetun etumme perusteella.

Tällä tavoin sinusta keräämämme tiedot pseudonymisoidaan teknisten toimenpiteiden avulla. Verkkosivustomme ylläpitäjänä emme siten voi yhdistää näitä tietoja sinuun. Tietoja ei tallenneta yhdessä muiden, sinusta keräämiemme henkilötietojen kanssa.

Evästeet tallentuvat tietokoneellesi. Siksi voit itse hallita evästeiden käyttöä. Valitsemalla asianmukaiset asetukset internet-selaimesi asetuksissa voit estää evästeiden tallennuksen ja niiden sisältämien tietojen siirron. Jo tallennetut evästeet voi poistaa milloin tahansa. Huomaa kuitenkin, että tässä tapauksessa et mahdollisesti voi käyttää tämän verkkosivuston kaikkia toimintoja niiden täydessä laajuudessaan. Seuraavista linkeistä voit lukea lisää evästeiden hallinnasta yleisimmissä selaimissa (ja mm. siitä, miten ne otetaan pois käytöstä): Chrome, Internet Explorer, Firefox, Safari.


4 Google-tuotteiden käyttö


4.1 Google Analyticsin käyttö
Käytämme Google Analytics -palvelua verkkosivuston käytön analysointiin. Tällä tavalla hankittuja tietoja käytetään verkkosivustomme ja markkinointitoimenpiteiden optimointiin.

Google Analytics on verkkoanalyysipalvelu, jota ylläpitää ja jonka tarjoaa Google Inc. (1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA). Google käsittelee verkkosivuston käyttöä koskevia tietoja toimeksiannostamme ja sopimuksen mukaisesti se sitoutuu suorittamaan toimenpiteitä käsitellyn tiedon luottamuksellisuuden takaamiseksi.

Verkkosivustolla vierailusi aikana tallennetaan mm. seuraavat tiedot:

  • avaamasi sivut
  • käyttäytymisesi sivuilla (esimerkiksi klikkaukset, sivun vierittäminen ja vierailun kesto)
  • likimääräinen sijaintisi (maa ja kaupunki)
  • IP-osoitteesi (lyhennetyssä muodossa, jolloin sen yksiselitteinen tunnistaminen ei ole mahdollista)
  • tekniset tiedot, kuten selain, internet-palveluntarjoaja, päätelaite ja näytön resoluutio
  • vierailusi lähde (eli miltä verkkosivustolta tai minkä mainoksen kautta siirryit sivustollemme).

Nämä tiedot siirretään Googlen palvelimelle Yhdysvaltoihin. Google noudattaa tässä EU:n ja Yhdysvaltojen välisen Privacy Shield -tietosuojasopimuksen ehtoja. Google Analytics tallentaa evästeet verkkoselaimellesi kahden vuoden ajaksi viimeisestä vierailustasi alkaen. Nämä evästeet sisältävät satunnaisesti luodun käyttäjätunnuksen, jonka avulla käyttäjä voidaan tunnistaa seuraavien verkkosivustovierailujen aikana. Kerätyt tiedot tallennetaan yhdessä satunnaisesti luodun käyttäjätunnuksen kanssa, mikä mahdollistaa pseudonyymin käyttäjäprofiilin analysoinnin. Nämä käyttäjäkohtaiset tiedot poistetaan automaattisesti 14 kuukauden kuluttua. Muut tiedot tallentuvat aggregoidussa muodossa rajattomaksi ajaksi. Mikäli et hyväksi tietojen keräämistä, voit estää sen asentamalla selaimen lisäosan, joka poistaa Google Analyticsin käytöstä


4.2 Google Adwords Remarketing / Google Tag Manager
Käytämme Google Remarketing -tageja. Nämä ovat Google Inc.:n (1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA; jäljempänä ”Google”) tarjoamia palveluja. Google käyttää evästeitä, jotka ovat tietokoneelle tallennettavia tekstitiedostoja ja jotka mahdollistavan verkkosivuston käytön analysoinnin. Evästeiden avulla saadut tämän sivuston käyttöä koskevat tiedot (ml. IP-osoitteesi) siirretään ja tallennetaan Googlen palvelimelle Yhdysvaltoihin. Sen jälkeen Google poistaa IP-osoitteen kolme viimeistä lukua, jolloin IP-osoitteen yksiselitteinen tunnistaminen ei ole mahdollista. Google käyttää näitä tietoja analysoidakseen verkkosivuston käyttöä, kootakseen raportteja verkkosivuston toimista verkkosivuston ylläpitäjille ja tarjotakseen muita verkkosivuston toimintaan ja internetin käyttöön liittyviä palveluja. Joissakin tapauksissa Google myös luovuttaa näitä tietoja kolmansille osapuolille, mikäli se on lakisääteisesti määrättyä tai mikäli kolmas osapuoli käsittelee näitä tietoja Googlen toimeksiannosta. Kolmannet osapuolet, Google mukaan lukien, tarjoavat mainontaa internetin verkkosivuilla. Kolmannet osapuolet, Google mukaan lukien, hyödyntävät tallennettuja evästeitä ja tarjoavat mainontaa perustuen käyttäjän aiempiin käynteihin näillä verkkosivuilla. Google ei missään tapauksessa yhdistä IP-osoitettasi muihin Googlen keräämiin tietoihin. Tietojen keräämisen ja tallentamisen voi milloin tahansa kieltää tulevaisuuden osalta. Voit estää Googlea käyttämästä evästeitä avaamalla sivun, jossa voit ottaa Google-mainonnan pois käytöstä. Huomaa kuitenkin, että tässä tapauksessa et mahdollisesti voi käyttää tämän verkkosivuston kaikkia toimintoja niiden täydessä laajuudessaan. Käyttämällä tätä verkkosivustoa annat suostumuksesi sille, että Google saa käsitellä sinusta kerättyjä tietoja edellä kuvatulla tavalla ja edellä mainittuun tarkoitukseen. Tietojen keräämisen ja tallentamisen voi milloin tahansa kieltää tulevaisuuden osalta. Lisätietoa Googlen tietosuojakäytännöstä löydät täältä.

Verkkosivustomme käyttää Google Tag Manager -työkalua personoituun sekä kiinnostuksen kohteisiin ja sijaintiin perustuvaan verkkomainontaan. IP-osoitteiden anonymisointiasetusta valvotaan Google Tag Managerin sisäisellä asetuksella, joka ei näy tämän sivun lähdekoodissa. Tämä sisäinen asetus on määritelty niin, että vaadittu IP-osoitteiden anonymisointi toteutuu.

Voit estää kiinnostuksen kohteisiin perustuvan mainonnan asentamalla selaimeen tämän lisäosan


4.3 Google Adwords -konversioseuranta
Tämä verkkosivusto käyttää myös Google-konversioseurantaa. Tässä Google Adwords asettaa tietokoneellesi evästeen, jos siirryit verkkosivustollemme Google-mainoksen kautta. Nämä evästeet ovat voimassa 30 päivää eikä sinua voi niiden avulla tunnistaa henkilökohtaisesti. Mikäli käyttäjä vierailee AdWords-asiakkaan verkkosivuston tietyillä sivuilla eikä eväste ole vielä vanhentunut, sekä Google että asiakas pystyvät tunnistamaan, että käyttäjä on klikannut mainosta ja että hänet siirrettiin kyseiselle sivulle. Jokaisella Adwords-asiakkaalla on käytössään oma eväste. Evästeitä ei voi siten jäljittää AdWords-asiakkaiden verkkosivustojen kautta. Seurantaevästeen avulla saatuja tietoja käytetään konversioseurantatilastojen laatimiseksi AdWords-asiakkaille, jotka ovat ottaneet konversioseurannan käyttöönsä.

AdWords-asiakkaat saavat tietoonsa niiden käyttäjien kokonaismäärän, jotka ovat klikanneet heidän mainostaan ja jotka siirrettiin seurantatagin sisältävälle sivulle. Käyttäjiä ei kuitenkaan voi henkilökohtaisesti tunnistaa näiden tietojen perusteella. Mikäli et halua osallistua konversioseurantaan, voit estää kyseisen evästeen käytön – esimerkiksi selaimen sen asetuksen avulla, joka ottaa pois evästeiden automaattisen käytön. Voit ottaa konversioseurannan pois käytöstä myös estämällä www.ads.google.com-sivujen evästeet selaimen asetuksissa. Googlen konversioseurantaa koskevasta tietosuojakäytännöstä voit lukea täältä.


4.4 Verkkofontit
Kirjasintyyppien yhdenmukaistamiseksi tällä verkkosivustolla käytetään Googlen tarjoamia niin kutsuttuja verkkofontteja. Googlen fontit on asennettu paikallisesti palvelimellemme. Tässä yhteydessä ei muodosteta yhteyttä Googlen palvelimiin.


4.5 YouTube
Tämä verkkosivusto voi sisältää vähintään yhden YouTube-liitännäisen. YouTuben omistaa Google Inc. ja sen toimipaikka sijaitsee San Brunossa, Kaliforniassa. Kun vierailet verkkosivustomme sellaisella sivulla, jolla on YouTube-liitännäinen, muodostuu yhteys YouTuben palvelimeen. Tällöin YouTube-palvelimelle siirtyy tieto siitä, millä verkkosivustomme sivulla olet vieraillut. Jos olet kirjautuneena YouTube-tilillesi, YouTube voi yhdistää selailukäyttäytymisesi suoraan henkilökohtaiseen profiiliisi. Voit estää tämän yhdistämisen kirjautumalla ulos tililtäsi ennen verkkosivustollamme vierailuasi. Lisätietoa siitä, miten YouTube kerää ja käyttää tietojasi, on tietosuojaa koskevissa tiedoissa osoitteessa www.youtube.com.


5 Facebook


5.1 Sosiaalisen median liitännäiset
Tämä verkkosivusto käyttää sosiaalisen verkoston facebook.com sosiaalisen median liitännäisiä (jäljempänä ”liitännäiset”). Verkostoa ylläpitää Facebook Inc., 1601 S. California Ave, Palo Alto, CA 94304, USA (jäljempänä ”Facebook”). Liitännäiset tunnistaa Facebook-logosta (valkoinen f-kirjain sinisessä ruudussa, ”Like”- tai ”Tykkää”-painike tai ”peukalo ylös” -merkki), tai siinä on lisäteksti ”Facebook Social Plugin”. Facebookin sosiaalisen median liitännäisten luettelo ja ulkoasut löytyvät täältä

Kun käyttäjä avaa tällä verkkosivustolla sivun, joka sisältää tällaisen liitännäisen, hänen selaimensa luo suoran yhteyden Facebookin palvelimiin. Facebook lähettää liitännäisen sisällön suoraan selaimeesi, joka yhdistää sen verkkosivustoon. Verkkosivuston tarjoaja ei sen vuoksi voi vaikuttaa niiden tietojen laajuuteen, joita Facebook kerää tämän liitännäisen avulla, ja tiedottaa käyttäjiä näin ollen parhaiden tietojensa mukaan.

Liitännäisen avulla Facebook saa tiedon, että käyttäjä on avannut verkkosivuston kyseisen sivun. Jos käyttäjä on kirjautuneena Facebookiin, Facebook voi yhdistää vierailun suoraan hänen Facebook-tiliinsä. Kun käyttäjä on vuorovaikutuksessa liitännäisten kanssa (esimerkiksi painamalla ”Tykkää”-painiketta tai kommentoimalla), kyseinen tieto siirretään hänen selaimestaan suoraan Facebookin palvelimelle ja tallennetaan sinne. Mikäli käyttäjä ei ole Facebookin jäsen, Facebook saattaa silti tunnistaa ja tallentaa IP-osoitteen. Facebookin mukaan Saksassa tallennetaan ainoastaan anonymisoitu IP-osoite.

Tietoa Facebookin suorittaman tiedonkeruun tarkoituksesta ja laajuudesta ja tietojen jatkokäsittelystä ja käytöstä sekä tähän liittyvistä käyttäjän oikeuksista ja yksityisyyden suojaa koskevista asetusmahdollisuuksista on Facebookin tietosuojakäytännössä.

Jos käyttäjä on Facebookin jäsen eikä hän halua Facebookin keräävän tietoja hänestä tämän verkkosivuston kautta ja yhdistävän niitä Facebookiin tallennettuihin jäsentietoihinsa, on hänen kirjauduttava ulos Facebookista ennen verkkosivustolla vierailua.


5.2 Facebookin Website Custom Audiences
Käytämme verkkosivustollamme sosiaalisen verkoston Facebookin (1601 South California Avenue, Palo Alto, CA 94304, USA) ”Website Custom Audiences” -seurantapikseleitä. Tässä sivuillemme on sisällytetty nk. web bugeja. Kun vierailet sivustollamme, web bugin avulla luodaan suora yhteys selaimesi ja Facebook-palvelimen välille. Näin Facebook saa selaimeltasi tiedon mm. siitä, että avasit sivumme päätelaitteellasi. Jos olet Facebookin käyttäjä, Facebook voi täten yhdistää vierailusi sivuillamme käyttäjätiliisi. Huomautamme, että sivuston ylläpitäjänä emme saa tietoa välitettyjen tietojen sisällöstä emmekä siitä, millä tavoin Facebook näitä tietoja käyttää. Voimme ainoastaan valita, mille kohderyhmälle Facebook-käyttäjistä (kuten iän ja kiinnostuksen kohteen perusteella) mainontaamme näytetään. Tässä käytämme toista kahdesta Custom Audiences -toiminnosta, jossa mitään tietueita – erityisesti käyttäjiemme sähköpostiosoitteita salatussa tai salaamattomassa muodossa – ei siirretä Facebookille. Lisätietoa aiheesta on Facebookin tietosuojaselosteessa.

Jos haluat estää Facebookin Website Custom Audiences -työkalun käytön, voit tehdä sen täällä.


5.3 Konversion mittaus Facebookin konversiopikselin avulla
Käytämme Facebook Inc.:n (1601 S. California Ave, Palo Alto, CA 94304, USA; jäljempänä ”Facebook”) konversiopikseliä. Avatessasi tämän pikselin selaimessasi Facebook tunnistaa, onko Facebook-mainos tuottanut tulosta eli onko se johtanut esimerkiksi ostoon verkkokaupassa. Saamme Facebookilta ainoastaan tilastotietoja, joista ei voi tunnistaa ketään henkilökohtaisesti. Näin voimme seurata Facebook-mainonnan tehokkuutta tilasto- ja markkinatutkimustarkoituksiin. Jos sinulla on Facebook-tili, suosittelemme lisäksi tutustumaan Facebookin tietosuojakäytäntöön.

Jos haluat estää konversiopikselin käytön, siirry osoitteeseen www.facebook.com/settings?tab=ads


6 Twitter
Tällä verkkosivustolla käytetään Twitter-painikkeita. Nämä painikkeet tarjoaa Twitter Inc., 795 Folsom St., Suite 600, San Francisco, CA 94107, USA. Ne tunnistaa sanasta ”Twitter” tai ”Seuraa” sekä sinisestä lintu-logosta. Painikkeiden avulla on mahdollista jakaa tämän verkkosivuston artikkeli tai sivu Twitterissä tai seurata palveluntarjoajaa Twitterissä.

Kun käyttäjä avaa tällä verkkosivustolla sivun, joka sisältää tällaisen painikkeen, hänen selaimensa luo suoran yhteyden Twitterin palvelimiin. Twitter siirtää Twitter-painikkeiden sisällön suoraan käyttäjän selaimelle. Verkkosivuston tarjoaja ei sen vuoksi voi vaikuttaa niiden tietojen laajuuteen, joita Twitter kerää tämän liitännäisen avulla, ja tiedottaa käyttäjiä näin ollen parhaiden tietojensa mukaan. Näiden tietojen mukaan painiketta käytettäessä vain käyttäjän IP-osoite sekä kyseisen verkkosivun URL-osoite siirretään, mutta niitä ei käytetä muihin tarkoituksiin kuin painikkeen näyttöön.

Lisätietoa aiheesta on Twitterin tietosuojaselosteessa osoitteessa http://twitter.com/privacy.


7 Alaikäisten suojelu
Suostumuksen henkilötietojen käsittelyyn voi antaa vain täysi-ikäinen henkilö. Suostumuksen mibeTec GmbH:n palveluihin voi antaa vähintään 16-vuotias lapsi yleisen tietosuoja-asetuksen artiklan 8 mukaisesti.


8 Tietosuojaselosteen muutokset
Taataksemme, että tietosuojaselosteemme on aina ajankohtaisten lakisääteisten määräysten mukainen, pidätämme oikeuden tehdä muutoksia milloin tahansa. Tämä koskee myös tapauksia, joissa tietosuojaselostetta on muutettava uusien tai uudistettujen tuotteiden, kuten uusien palveluiden vuoksi. Tällöin uutta tietosuojaselostetta noudatetaan seuraavasta verkkosivustollamme vierailustasi alkaen.


9 Rekisteröidyn oikeudet
Rekisteröidyllä on oikeus saada pääsy tietoihin (yleisen tietosuoja-asetuksen 15 artikla), oikeus oikaista tietoja (yleisen tietosuoja-asetuksen 16 artikla), oikeus poistaa tietoja (yleisen tietosuoja-asetuksen 17 artikla), oikeus rajoittaa käsittelyä (yleisen tietosuoja-asetuksen 18 artikla), oikeus vastustaa tietojen käsittelyä (yleisen tietosuoja-asetuksen 21 artikla) sekä oikeus siirtää tiedot järjestelmästä toiseen (yleisen tietosuoja-asetuksen 20 artikla), elleivät lakisääteiset määräykset tätä estä (erityisesti yleisen tietosuoja-asetuksen artiklan 15 ja 17 sekä Saksan tietosuojalain 34 ja 35 §:n perusteella).

Sinulla on oikeus henkilökohtaiseen erityiseen tilanteeseesi liittyvällä perusteella milloin tahansa vastustaa sinua koskevien henkilötietojen käsittelyä, joka perustuu yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan e alakohtaan (yleisen edun mukainen tietojen käsittely) tai yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan f alakohtaan (oikeutettujen etujen toteuttamiseksi tapahtuva tietojen käsittely). Sinulla on oikeus milloin tahansa kieltää henkilötietojesi käsittely suoramarkkinointia varten. Tämä koskee myös profilointia, jos se liittyy tällaiseen suoramarkkinointiin.

Voit käyttää oikeuksiasi lähettämällä meille pyynnön postitse tai sähköpostitse seuraavaan osoitteeseen: Datenschutz.MibeTec@dermapharm.com.


10 Tietojen siirto kolmansiin maihin
Mitään tietoja ei siirretä Euroopan unionin ulkopuolelle (niin sanottuihin kolmansiin maihin). (Huomautus: huomioi tätä koskevat tiedot kohdissa 4–6).


11 Automaattisen päätöksenteon tai profiloinnin käyttö
Pääsääntöisesti emme käytä yleisen tietosuoja-asetuksen 22 artiklan mukaista täysin automaattista päätöksentekoa tai profilointia. Mikäli tällaisia menetelmiä yksittäistapauksissa käytetään, ilmoitamme asiasta erikseen, mikäli laki sitä edellyttää. (Huomautus: huomioi tätä koskevat tiedot kohdissa 4–6).


Tietosuojaselosteen voimassaolo
Tämä tietosuojaseloste on tällä hetkellä voimassa ja se on päivitetty lokakuussa 2018.